Ανάμεσα στα leaks που είχαν κυκλοφορήσει για τα iPhone 13 είχε διαρρεύσει και η πληροφορία ότι θα έχουν μεγαλύτερο πάχος από τα προηγούμενα smartphones της Apple. Με την κυκλοφορία τους επιβεβαιώθηκε ότι έχουν μεγαλύτερη μπαταρία, που είναι ο βασικός λόγος αύξησης του πάχους και του βάρους τους.

Όσο περνούν οι μέρες, μαθαίνουμε περισσότερα για τα τηλέφωνα και στα τελευταία νέα έχουμε μία θήκη που αποκαλύπτει ότι τα νέα smartphones του αμερικανικού κολοσσού έχουν πολύ μεγαλύτερο module από τα iPhone 12.

Η Apple αναβάθμισε τα συστήματα καμερών στα iPhone 13 και αυτό οδήγησε σε μεγαλύτερα module. To Apple Insider έβαλε τη θήκη του 13 Pro σε ένα 12 Pro και όπως βλέπουμε στην εικόνα το module του περσινού μοντέλου είναι κατά περίπου 1/3 μικρότερο.

iPhone 13 Pro bigger module than iPhone 12 Pro Case Photo

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.