Έχει περάσει καιρός από όταν είδαμε πρώτη φορά αναφορές σε ένα επερχόμενο budget smartphone της θυγατρικής της Xiaomi που θα έχει τριπλή κάμερα. Κάποια στιγμή η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι στις 6 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει αυτό το τηλέφωνο και ότι ονομάζεται Poco C3.

Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του Poco C3 η εταιρεία δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο το οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κάμερα του smartphone. Η Poco αποκαλεί το τηλέφωνο “The Game Chang3r” και εμείς ελπίζουμε να ισχύει κάτι τέτοιο.

Το βίντεο αποκαλύπτει μόνο την κάμερα, αλλά η προωθητική σελίδα του Poco C3 μας λέει πολλά περισσότερα. Γι’ αυτό, εγώ θα αναφέρω όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στο module υπάρχει η 13MP κύρια, ένας depth, και ένας macro.

Το Poco C3 έχει εκδόσεις με μέχρι 4GB μνήμη RAM και gaming επιδόσεις. Η οθόνη του είναι ξεκάθαρα LCD – αλλιώς δεν θα μιλάγαμε ακόμη για budget – και έχει HD+ ανάλυση. Η σελίδα έχει πολλά place holder ακόμα, άρα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα μάθουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.