Το γνωστό σε όλους μας Geekbench benchmark test χρησιμοποιεί ένα σύστημα βαθμολόγησης για να αποφασίσει τις επιδόσεις των διάφορων chipsets. Η ανάλυση επικεντρώνεται στα multi score και single core αποτελέσματα αυτών των chips και επιστρέφει ένα αποτέλεσμα για το κάθε ένα. Ο γνωστός tipster στο Twitter, ο Ice Universe την Παρασκευή, μοιράστηκε ένα tweet με τα αποτελέσματα στο Geekbench 5 του Apple A14 Bionic στο εσωτερικό ενός iPad.

Όταν η Apple είχε αποκαλύψει το επόμενης γενιάς iPad Air στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ανακοίνωσε ότι αυτό θα εξοπλίζεται με τον Apple A14 Bionic. Πρόκειται για τους επεξεργαστές που θα βρεθούν στο εσωτερικό και της σειράς iPhone 12, θα έχουν κατασκευαστεί από την TSMC βάσει της μεθόδου των 5nm με 11.8 δισεκατομμύρια transistors. Σε σύγκριση με τα 8.5 δισεκατομμύρια transistors στο εσωτερικό του Apple A13 των 7nm.  Η πυκνότητα των transistor του A14 Bionic θα είναι περίπου 173 εκ. transistors ανά τετραγωνικό mm σε σύγκριση με τα 96.5 εκ. transistors ανά τετραγωνικό mm του προηγούμενου chip. Κάτι τέτοιο θα έχει σημαντικά οφέλη τόσο στις επιδόσεις όσο και στην κατανάλωση ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, το chip έδωσε single core αποτέλεσμα των 1583 και multiscore των 4.198. Και φυσικά, πρόκειται για σαφή βελτίωση σε σχέση με τα 1329 και 3468 αποτελέσματα του A13 Bionic.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.