Πριν από λίγες ώρες, η Xiaomi προέβη στην επίσημη ανακοίνωση των ολοκαίνουργιων Xiaomi Mi 10 smartphones και μέσα στο λογισμικό τους υπάρχει και ένα ανανεωμένο camera app. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για τα Xiaomi Mi 10, ενώ θα καταφθάσει και σε πολλά άλλα smartphones της Xiaomi τις επόμενες εβδομάδες.

Το τελευταίο και πιο πρόσφατο camera app υποστηρίζει ένα feature το οποίο είναι γνωστό ως  Super Stabilizer Plus, ένας από τους πιο προηγμένους αλγόριθμους optimization για εγγραφή video. Κάτι τέτοιο θα κάνει τα βίντεο ιδιαίτερα πιο smooth, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στις περιπτώσεις όπου δεν έχει σταθερό χέρι.

Επιπλέον, όταν θα προβαίνεις στην εγγραφή video θα μπορείς να προσαρμόζεις την ισορροπία λευκού, να αλλάξεις τις ρυθμίσεις εστίασης, να αλλάξεις την ταχύτητα κλείστρου, να κάνεις αλλαγές στο ISO. Τέλος, χάρη στους νέους αλγορίθμους συμπίεσης φωτογραφιών, όλες οι νέες φωτογραφίες που θα λάβεις με την εφαρμογή της κάμερας, θα καταλαμβάνουν πλέον λιγότερο χώρο, με την ίδια όμως ποιότητα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μακάρι να προχωρήσει η αναβάθμιση και στο xiaomi Redmi note 8 pro γιατί παρά την ποιότητα της cameras στην εγγραφή του video αυτό το τρεμοπαιγμα που κάνει στο διάφραγμα, είναι απαράδεκτο. Με το s5 της Samsung έγραφα πολύ καλύτερα video.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.