Η κινέζικη κατασκευάστρια πραγματοποίησε εχθές ένα online event στο οποίο παρουσίασε τα νεά της flagships Huawei P40, μία σειρά νέων προϊόντων, το EMUI 10.1, και παράλληλα μοιράστηκε μερικά στοιχεία για τα Huawei Mobile Services.

Τα Huawei Mobile Services αποτελούν την εναλλακτική των Google Mobile Services τα οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιεί η εταιρεία στα smartphones της. Αυτή τη στιγμή, ο κατάλογος των apps περιλαμβάνει τα App Gallery, Huawei Video, Huawei Music, και Huawei Wallet.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η εταιρεία εχθές, τα Huawei Mobile Services έχουν πάνω από 400 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες. Επιπλέον, η Huawei δήλωσε ότι τη δεδομένη στιγμή, πάνω από 1,3 εκατομμύρια devs παρέχουν τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, και τα εργαλεία τους στα smartphones της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Huawei έχει κλείσει συνεργασίες με αρκετές εταιρείας για την παροχή βίντεο, μουσικού, και ενημερωτικού περιεχομένου στους κατόχους των smartphones της. Μερικά παραδείγμα είναι οι Sunday Times, News UK, Talksport, Universal Pictures, Sony Pictures Entertainment, Paramount, BBC Studios, Warner Music Group, Sony Music, και Universal Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.