Όταν προβαίνεις στην αγορά ενός νέου iPhone, πιθανόν το θεωρείς δεδομένο ότι η Apple έχει τοποθετήσει τα σωστά αξεσουάρ με τα σωστά καλώδια στο κουτί του iPhone. Αλλά φέτος η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη, επειδή τα αξεσουάρ φόρτισης που έρχονται με τα iPhone 11 είναι διαφορετικά από αυτά που συναντάμε στα Pro μοντέλα. Οι τελευταίες συσκευές έρχονται εξοπλισμένες με ένα Lightning to USB C καλώδιο και έναν 18W φορτιστή. Όσοι προτιμούν να προβούν στην αγορά του iPhone 11 έχουν μείνει με τον σύνηθες USB A Lightning καλώδιο που συνδέεται με τον 5w φορτιστή που επίσης βρίσκεις στη συσκευασία.

Πρόσφατα, ένας χρήστης που επέλεξε να αγοράσει το νέο iPhone 11 Pro Max, βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη ότι αντί για ένα USB C σε Lightning καλώδιο με την αγορά του, το κουτί είχε ένα USB A σε Lightning καλώδιο. Και μια τέτοια εξέλιξη τον έφερε μπροστά σε ένα δίλημμα. Αν το κατάστημα από το οποίο αγόρασε το τηλέφωνο δεν συμφωνούσε να ανταλλάξει το καλώδιο, ο Michal θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει έναν παλαιότερο 5w φορτιστή αν είχε ή να αγοράσει το νέο USBC σε Lightning καλώδιο. Η Apple χρεώνει ως και 19 δολάρια για αυτό το καλώδιο ανάλογα του μεγέθους αλλά έχοντας ξοδέψει τόσα πολλά λεφτά για ένα ακριβό τηλέφωνο, ποιος θέλει να δαπανήσει και άλλα για κάτι που θα έπρεπε να είναι εντελώς δωρεάν;

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα. Αν συμβεί και σε εσένα κάτι τέτοιο, πήγαινε άμεσα το κουτί πίσω στο κατάστημα από όπου το αγόρασες, αλλιώς μπορεί να κατηγορηθείς ότι το κάνεις για να πάρεις δωρεάν καλώδιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.