Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την TLC είναι η επιθυμία να δείξει τα conceptual designs της στους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης. Αυτό ακριβώς έκανε στα πλαίσια της IFA 2019, που έδειξε ένα concept smartphone  χωρίς εμφανή πλήκτρα και οπές.

Δεν υπάρχουν οπές για ηχείο, δεν υπάρχει υποδοχή για φόρτιση της συσκευής, δεν υπάρχει headphone jack, σαρωτής αποτυπωμάτων, power button και volume buttons.

Όμως αυτά, για την TLC είναι προβλήματα τα οποία μπορούν να λυθούν. Η οθόνη μπορεί να γίνει το ηχείο, η συσκευή να φορτίσει ασύρματα, ο σαρωτής αποτυπωμάτων μπορεί να βρεθεί κάτω από την οθόνη, η οθόνη μπορεί να ενεργοποιηθεί με διπλό tap και η ένταση να ελεγχθεί από το UI.

Η συσκευή που παρουσιάζεται στις εικόνες είναι απλά ένα demo, δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά, ωστόσο η TLC θέλει να δείξει πως θα είναι το smartphone του μέλλοντος και πως η ίδια το φαντάζεται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.