Στη σκιά της δεύτερης προσπάθειας της Samsung να διαθέσει το Samsung Galaxy Fold, η LG ήρθε στην έκθεση IFA 2019 με μια διαφορετική προσέγγιση. Τις δυο οθόνες. Ο λόγος για το LG G8X ThinQ με την LG να σημειώνει ότι εργαζόταν πάνω στην ιδέα αυτή πολύ πριν τα foldable smartphones βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η δευτερεύουσα οθόνη στο LG G8X ThinQ είναι των 6.4 ιντσών FHD+ σαν την κύρια του smartphone. Στο εξωτερικό, θα συναντήσεις μια μικρή των 2.1 ιντσών που χρησιμοποιείται για να ρίξεις γρήγορες ματιές στην ώρα και στις ειδοποιήσεις.

Με λίγα λόγια αυτό που θεωρεί η LG είναι ότι όλος αυτός ο χώρος που σου προσφέρεται με το εν λόγω μοντέλο, είναι αφενός καλύτερος από ένα αναδιπλούμενο και αφετέρου θα σε κάνει να θέλεις να το έχεις σαν κύριο computer. Και όταν δεν το χρειάζεσαι, σου προσφέρεται ένα κανονικό τηλέφωνο. Αυτό που θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε, είναι ότι προσπαθεί κάτι το διαφορετικό, τώρα το πόσο πρακτικό θα είναι στη χρήση, θα το αποφασίσει ο καθένας από εσάς ξεχωριστά. Στο LG G8X thinQ θα συναντήσουμε τον Snapdragon 855 με 128GB storage και 6GB RAM. Στο πίσω μέρος, οι κάμερες είναι των 12MP και των 13MP ultra wide. Η μπροστινή είναι των 32MP, με την LG να σημειώνει ότι μπροστά θα καταγράφει 8MP φωτογραφίες.

Η LG εστίασε στις δυνατότητες της κάμερας μιλώντας διεξοδικά για τα πολλά software modes: AI Action Shot που μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα κλείστρου ως 1/480s όταν ανιχνεύει γρήγορα κινούμενα αντικείμενα. Το Stabilization για την εγγραφή video έχει βελτιωθεί σε επίπεδο αισθητήρα. Μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις εναλλαγή μεταξύ μπροστινής και οπίσθιας κάμερας κατά τη διάρκεια εγγραφής video.

Αυτό όμως που κλέβει πραγματικά την παράσταση είναι η δευτερεύουσα οθόνη και οι δυνατότητες που ανοίγονται με αυτή. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, όπως να παρακολουθήσεις netflix ή Youtube στη μια οθόνη, την ίδια στιγμή που σερφάρεις στο διαδίκτυο, αποστέλλεις μηνύματα ή προβαίνεις στη σύνταξη emails. Εκείνο όμως που θα σε ξενίσει η απουσία υποστήριξης τρίτων apps για τις δυο οθόνες. Η LG επιτρέπει στον Chrome να επεκταθεί στις δυο οθόνες αν είναι κάτι που θέλεις να κάνεις, ωστόσο οτιδήποτε άλλο, όπως Gmail, Google Photos και άλλες εφαρμογές, λειτουργούν μόνο σε μια οθόνη τη φορά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.