Skip to content

TCL Plex: Παγκόσμιο ντεμπούτο με εντυπωσιακό smartphone για πρώτη προσπάθεια

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
TCL Plex: Παγκόσμιο ντεμπούτο με εντυπωσιακό smartphone για πρώτη προσπάθεια

Γνωστή καλύτερα για την δημιουργία των BlackBerry και Alcatel smartphones, η TLC παρουσιάζει το TLC Plex. Πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια στο χώρο με ένα self branded smartphone και αξίζει να σημειωθεί ότι το δημιουργεί η ίδια, δεν βασίζεται δηλαδή σε εταιρείες για να το συναρμολογήσει, όπως η Foxconn. Θα μπορούσαμε να το εντάξουμε στη μεσαία κατηγορία, άλλωστε διαθέτει ανάλογη τιμή και επεξεργαστή. Για εκείνο το πράγμα που υπερηφανεύεται η εταιρεία, είναι η οθόνη του και πράγματι είναι πολύ όμορφη από τον λίγο χρόνο που το είχαμε στα χέρια μας. Η οθόνη είναι των 6.53 ιντσών με 90% screen to body ratio.

Η TLC υπερηφανεύεται και για τις κάμερες. Διαθέτει μια κύρια των 48MP (Sony IMX582), μια δευτερεύουσα των 16MP wide angle και έναν αισθητήρα 2MP low light. Η TLC σημειώνει ότι ο 2MP αισθητήρας βοηθά στη λήψη υψηλής ποιότητας βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, αντί για τις στατιστικές φωτογραφίες. Στο εσωτερικό του θα συναντήσεις τον Snapdragon 675, ένα midrange SoC. Με κόστος που αγγίζει τα 329 και για πρώτη προσπάθεια, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. θα κυκλοφορήσει σε επιλεμένες αγορές.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.