Το μόνο που γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy Note 10 Pro, είναι ότι θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το κανονικό Galaxy Note 10. Το σημερινό leak, μας δίνει επιπρόσθετες πληροφορίες για την συγκεκριμένη συσκευή. Ειδικότερα, δημοσιεύεται μια εικόνα που λέγεται ότι απεικονίζει την μπαταρία των 4.500 mAh, η οποία είναι κατά 500 mAh μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, το Galaxy Note 9.

Αν τη δεις από κοντά, θα παρατηρήσεις ότι ο αριθμός μοντέλου της μπαταρίας είναι EB-BN975ABU που θα μπορούσε να συνδεθεί με τον αριθμό μοντέλου  SM-N975 που αντιστοιχεί στο Galaxy Note 10 Pro. Αν και προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαντάζει πιθανό για τη Samsung να χρησιμοποιήσει μπαταρία 4.500 mAh, επειδή το Galxy S10 5G, διαθέτει και αυτό μπαταρία 4.500 mAh.

Σχετικό θέμα: Samsung Galaxy Note 9: Δοκιμάζουμε την αυτονομία του στις διαφορετικές αναλύσεις οθόνης

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.