Όπως ήδη γνωρίζουμε ήδη η Samsung έχει διαθέσει όχι μια αλλά δυο εκδόσεις των Galaxy S9 smartphones. Ο περισσότερος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να λάβει το Exynos 9810, ενώ η Αμερική και η Κίνα θα λάβει την έκδοση με τον Snapdragon 845. Αν έχετε αναρωτηθεί, ποιες είναι οι διαφορές ως προς τις πραγματικές συνθήκες, ανάμεσα σε αυτά τα δυο SoCs, τότε μάλλον θα πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά το video που έχουμε στο τέλος του άρθρου.

Αυτό ξεκινά από μια επιλογή συγκεκριμένων apps. Μόλις φορτωθεί ένα, πατά το πλήκτρο Home και έπειτα μεταβαίνει στην επόμενη εφαρμογή. Τον πρώτο γύρο δοκιμών νικά η Snapdragon έκδοση της συσκευής, η οποία ξεπέρασε το Exynos μοντέλο κατά 11 δευτερόλεπτα. Και μετά τον δεύτερο γύρο δοκιμών, το handset παραμένει νικητής. Κάτι τέτοιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πέρυσι τα chipsets που χρησιμοποιήθηκαν στα S8 ήταν πολύ κοντά. Είναι δύσκολο να πούμε αν την διαφορά προκαλεί το διαφορετικό SoC, ή ευθύνεται το software.

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.