Τα Huawei P20 και P20 Pro ανακοινώθηκαν πριν λίγο και το DxOMark ανέβασε τα review του και τις βαθμολογίες των συσκευών. Οι δύο συσκευές πέτυχαν σκορ που τις ανέβασαν στην κορυφή της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως θα μείνουν εκεί για αρκετό καιρό.

Το Huawei P20 Pro έλαβε βαθμολογία 109 πόντων, που είναι 10 πόντοι παραπάνω από τον προηγούμενο κάτοχο του θρόνου στο DxOMark, το Galaxy S9+. Πλέον η ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας είναι στην τρίτη θέση, ακριβώς κάτω από το Huawei P20, που συγκέντρωσε 102 πόντους.

Το Huawei P20 Pro κατάφερε να πετύχει 114 πόντους στο κομμάτι της φωτογραφίας, χάρη στην τριπλή κάμερά του. Μάλιστα ο τεράστιος αισθητήρας 1/1.73″ που διαθέτει, μαζί με τον δεύτερο ασπρόμαυρο μεγέθους 1/2.78″, παράγουν φωτογραφίες με πολύ χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Το 3Χ οπτικό ζουμ είναι, σύμφωνα με το DxOMark, το καλύτερο σε smartphone που έχουν δοκιμάσει.

Παρακάτω βλέπουμε δύο φωτογραφίες από το τεστ, που δείχνουν πολύ λεπτομέρεια και ωραία έκθεση. Τα δείγματα έχουν μειωθεί από 40MP στα 10MP.

Από την άλλη το Huawei P20 μπορεί να μην έχει τον 40MP αισθητήρα του Pro, όμως ο 12MP RGB αισθητήρας διαστάσεων 1/2.3 και ο 20MP μονόχρωμος αισθητήρας διαστάσεων 1/2.78″, είναι αρκετά καλοί για να εξασφαλίσουντην δεύτερη θέση στην συσκευή.

Εμείς έχουμε παίξει εδώ και κάποιες μέρες με τις συσκευές, όμως ήταν για πολύ λίγο. Οι πρώτες εντυπώσεις και τα συγκριτικά μας με το S9+, που είχαμε μαζί μας, έδειξαν σαφή υπεροχή του P20 Pro. Περιμένουμε να έρθουν οι συσκευές από τα γραφεία μας για ένα πολύ πιο αναλυτικό τεστ, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.