Μετά από ατελείωτες διαρροές, το Huawei P20 είναι εδώ και είναι όπως το περιμέναμε. Η συσκευή έχει αρκετές βελτιώσει σε σχέση με τον προκάτοχό του, τόσο σε επεξεργαστική ισχύ, όσο και σε κάμερα.

Κατασκευαστικά η συσκευή έχει premium κατασκευή, από αλουμίνιο για το πλαίσιο και γυαλί για την πρόσοψη και το πίσω μέρος, ώστε να μπορεί να φορτίσει ασύρματα. Η συσκευή έχει πιστοποίηση IP53, ώστε να είναι ανθεκτικό σε πιτσιλιές.

Η οθόνη της συσκευής είναισ τις 5.84 ίντσες, με ανάλυση 1080×2240, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στα 770 nits.

Το Huawei P20 έρχεται με τον Kirin 970, μαζί με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τα γραφικά θα αναλαμβάνει μια Mali-G72, με 12 πυρήνες.

Στο κομμάτι της φωτογραφίες έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, στα 20MP, με φακούς διαφράγματος f/1.6 και φυσικά οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η κάμερα έχει δυνατότητα λήψης βίντεο 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Φυσικά έχουμε και ενσωμάτωση λειτουργιών AI, ώστε να μπορεί η κάμερα να αναγνωρίσει την σκηνή που τραβάμε, ώστε να έχει σωστές ρυθμίσεις για τέλεια λήψη.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 24MP, με φακό διαφράγματος f/2.0, που να μπορεί να τραβάει απίστευτα καλές selfies. Η κάμερα έρχεται με την λειτουργία Portrait lighting, που μας θυμίζει πολύ το Studio lighting της Apple. Η εμπρόσθια κάμερα θα επιτρέπει το Face Unlock στην συσκευή, το οποίο είναι 2Χ ταχύτερο από αυτό του iPhone X.

Το Huawei P20 πέρασε από το DxOMark και σκόραρε 107 πόντους στην φωτογραφία και 102 πόντους στο σύνολο, με αποτέλεσμα να είναι οι πιο δυνατή κάμερα της αγοράς.

Η συσκευή έχει μπαταρία 3400mAh, ενώ υποστηρίζει ταχεία φόρτιση (SuperCharge) στα 5V/4.5Α, φορτίζοντας το 60% της συσκευής σε 30 μόλις λεπτά.

Η συσκευή έρχεται με Android 8.1 Oreo, μαζί με το EMUI 8.1. Φυσικά είναι DUAL SIM. Θα κυκλοφορήσει σε Black, Pink Gold και Midnight Blue.

Τιμολογιακά θα το δούμε στα €699. Θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας από τις 29 Μαρτίου.

Δείτε εδώ το άρθρο του Huawei P20 Pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.