Το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi Mix 2s μπορεί να μην ανακοινώθηκε στην MWC 2018, όμως σήμερα την βλέπουμε σε μια νέα διαρροή. Πραγματικά πλέον δεν έχει μείνει κάτι από την συσκευή που να μην έχουμε δει ακόμα, όμως στην ουσία επιβεβαιώνουμε παλιότερες πληροφορίες.

Το Xiaomi Mi Mix 2s θα έρθει με μηδενικά bezels σε όλη την πρόσοψη, κάτι που θα την κάνει πολύ εντυπωσιακή. Στη νέα διαρροή έχουμε φωτογραφία από την οθόνη του στα σχετικά με την συσκευή. Από ότι φαίνεται δεν πρόκειται για την τελική έκδοση της συσκευής, καθώς απουσιάζει η εγκοπή της κάμερας πάνω δεξιά. Τα χαρακτηριστικά όμως ταιριάζουν με αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 845 και 8GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται να είναι στα 256GB. Η οθόνη είναι στις 6.01 ίντσες και έχει ανάλυση 2160×1080, που σημαίνει πως είναι FHD+. Η μπαταρία της φαίνεται να είναι στις 4400mAh και η κάμερα έχει ανάλυση 16MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.