Με την κυκλοφορία του Metal Gear Survive, ξεκίνησε και επίσημα η νέα εποχή της σειράς χωρίς τον δημιουργό της, Hideo Kojima και του team του, Kojima Productions (KJP). Γεμάτο με μια σειρά μικροσυναλλαγών (microtransactions) και με το αίσθημα της ανακύκλωσης μηχανισμών από το MGSV: The phantom pain, το Survive μοιάζει περισσότερο με DLC του MGSV:TPP παρά με αυτούσιο spin off κομμάτι της σειράς.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι καταφέρνει να αναθερμάνει λίγο τον μυστικισμό που χαρακτήριζε τα προηγούμενα games της σειράς, αυτήν την φορά όμως όχι για πολέμους και μυστικές ατζέντες, αλλά στην διαμάχη Kojima vs Konami.

Μερικοί χρήστες ανακάλυψαν ένα κρυμμένο μήνυμα το οποίο απευθύνεται στον Hideo Kojima και το team του Kojima Productions (KJP), όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Άμα διαβάσει κανείς τα αρχικά των επιθέτων κάθετα σχηματίζεται: MG (Metal Gear) KJP (Kojima Productions) FOREVER.

Στο τέλος αναφέρονται τα επίθετα των δημιουργών του MG Survive:

  • Yota Tsutsumizaki – Director
  • Yuji Korekado – Producer

Οι οποίοι αναφέρονται ως Bastard και Cunning, ενώ δίπλα τους αναφέρεται η κωδική ονομασία AWOL, όρος που χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να περιγράψουμε στρατιώτες που αποστάτησαν.

Δίπλα στα αρχικά των Metal Gear βλέπουμε τα αρχικά ΚΙΑ (Killed in Action), που μάλλον αναφέρεται ότι η σειρά “πέθανε” εν δράσει.

Τέλος, ο όρος VENGEFUL MOSQUITO αναφέρεται (μάλλον) στον δημιουργό της παραπάνω λίστας.

Πώς σας φαίνεται το παραπάνω μήνυμα και πόσο τυχαίο μπορεί να είναι; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Υ.Γ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1m4tYUfYCj4]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.