Όπως ήθελαν οι πρόσφατες φήμες, το Xiaomi Redmi Note 5A θα γίνει πράγματι επίσημο την επόμενη εβδομάδα. Η επιβεβαίωση ήρθε με τη μορφή επίσημων προσκλήσεων τύπου που αποκαλύπτουν την 21 Αυγούστου ως ημερομηνία ανακοίνωσης του. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσίευσε ακόμα και εικόνες της συσκευής!

Το Note 5Α έχει ήδη πιστοποιηθεί από την TENAA της Κίνας. Η καταχώρηση είχε αποκαλύψει δύο μεγάλες εκδόσεις για το επερχόμενο smartphone, το οποίο θα έρθει με HD LCD οθόνη 5,5 ιντσών και μπαταρία 3,000mAh.

Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι πιθανό να είναι είτε ο Snapdragon 425 είτε ο Snapdragon 430, ενώ η διαμόρφωση μνήμης θα είναι 2GB RAM με 16GB αποθηκευτικό και 3GB RAM με 32GB αποθηκευτικό.

Από θέμα κάμερας, αναμένουμε μία στα 16MP πίσω και μία στα 13MP μπροστά. Το άλλο μοντέλο θα διαθέτει 13MP κύρια κάμερα και μια στα 5MP μπροστά. Η τιμολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στα 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.