Φαίνεται ότι η Samsung δουλεύει πάνω σε ένα ακόμη entry-level tablet, μια συνέχεια του Galaxy Tab A 8.0, το οποίο είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα. Το λεγόμενο Galaxy Tab A (2017) εντοπίστηκε για πρώτη φορά περίπου πριν από δύο μήνες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το εν λόγω tablet εμφανίστηκε στην TENAA της Κίνας για πιστοποίηση, έτσι μια ανακοίνωση φαίνεται να είναι πολύ κοντά. Το tablet θα έρθει με αριθμό μοντέλου SM-T385C, αλλά η TENAA δεν αποκαλύπτει καμία πληροφορία σχετικά με τις προδιαγραφές του.

Ωστόσο, μια προηγούμενη αναφορά ισχυρίζεται πως το Galaxy Tab A (2017) θα διαθέτει μια οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 120x 800 pixel, καθώς και έναν αξιοπρεπέστατο επεξεργαστή, τον Qualcomm Snapdragon 427 στα 1.4GHz.

Από θέμα μνήμης, αναμένουμε να διαθέτει 2GB RAM και επεκτάσιμη αποθήκευση στα 16GB. Μια κύρια κάμερα 8MP λέγεται ότι θα είναι τοποθετημένη στην πίσω πλευρά, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μία επίσης στα 5MP για τις βιντεοκλήσεις μας.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την μπαταρία ακόμα, αλλά φαίνεται ότι το Galaxy Tab A (2017), θα κυκλοφορήσει με Android 7.0 Nougat.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.