Έχουν ήδη υπάρξει αναφορές που υποδηλώνουν ότι το επόμενο Apple Watch – που πιθανόν θα ονομαστεί Apple Watch Series 3 – θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το iPhone 8 το Σεπτέμβριο. Και τώρα, μια νέα αναφορά από το CNBC υποστηρίζει επίσης αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι το φετινό Apple Watch θα έχει υποστήριξη LTE, κάτι που σημαίνει ότι το νέο smartwatch δεν θα απαιτεί tethering με ένα iPhone για λειτουργίες όπως κλήσεις και κείμενα – η αναφορά λέει ότι η συσκευή θα έχει πιθανώς μια δικιά της ενσωματωμένη SIM και δεν θα δέχεται φυσικές κάρτες SIM. Το πως ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό μένει να δούμε.

Προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι η Apple έχει βασιστεί στην Intel για LTE modem chips και όλοι οι μεγάλοι πάροχοι της Αμερικής θα προσφέρουν το νέο wearable, κάτι που επιβεβαιώνει και το CNBC. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Apple Watch με δυνατότητα LTE θα κάνει μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.