Είδαμε το review του LG PH1 Bluetooth Speaker και είναι ένα πολύ ικανό ηχείο, που θα βάλει την μουσική στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Έτσι η LG σε συνεργασία με το techmaniacs.gr θα παραχωρήσει ένα LG PH1 σε έναν τυχερό νικητή, μέσω του διαγωνισμού του techmaniacs.gr.

Το LG PH1 είναι ένα ηχείο με LED φωτισμό και σχεδιάστηκε για ήχο 360 μοιρών. Ο φωτισμός του δίνει άλλο τόνο στην ακρόαση μουσικής, δημιουργώντας καλύτερη ατμόσφαιρα. Εκτός από μουσική μπορούμε να δεχθούμε και κλήσεις σε ανοιχτή ακρόαση μέσω του LG PH1, αφού διαθέτει και μικρόφωνο. Τέλος διαθέτει μπαταρία 350mAh, που μας προσφέρει μέχρι και 5 ώρες αυτονομίας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 12 Ιουλίου 2017 στις 23:59 και ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία μέσα από την εφαρμογή διαγωνισμών που χρησιμοποιούμε.

Διαγωνισμός με δώρο LG PH1 Bluetooth Speaker

Δείτε εδώ το αναλυτικό μας review για το LG PH1

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.