Τελευταία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για Bluetooth ηχεία, καθώς τα κινητά μας δεν είναι ικανά να παράγουν αρκετή ένταση ήχου για ακρόαση εκτός σπιτιού. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το LG PH1, που έρχεται στα καταστήματα στα €39 και υπόσχεται πολύ καλή εμπειρία σε ακρόαση ήχου, με καλή ποιότητα ήχου, δυνατότητα χρήσης σε κλήσεις και LED φωτισμό για να δημιουργεί… ατμόσφαιρα. Ένας τυχερός Techmaniac θα μπορέσει να κερδίσει ένα Bluetooth ηχείο LG PH1 ΕΔΩ.

Το βασικότερο σε ένα ηχείο είναι η ποιότητα ήχου. Έτσι το LG PH1 προσφέρει ηχείο 4W που είναι ικανό για καλή ένταση, προσφέροντας την ίδια στιγμή πολύ καλά μπάσα και καθαρές ψηλές. Η ένταση θα καλύψει την ακρόαση μουσικής στις διακοπές μας, σε μέρη όπως την παραλία, το ξενοδοχείο. Επίσης είναι ότι πρέπει για το γραφείο ή ακόμα και για καλύτερο ήχο στο laptop μας. Δεν αρκεί φυσικά για διοργάνωση πάρτι, όμως είναι είναι ότι πρέπει για τις υπόλοιπες χρήσεις.

Εκτός από πολύ καλό ήχο όμως έχουμε και τον mood lightning φωτισμό, που φωτίζει τον περιβάλλοντα χώρο σε αποχρώσεις του λευκού, του κόκκινου και του πράσινου, μαζί με τους συνδυασμούς του. Έτσι δημιουργεί ατμόσφαιρα στον χώρο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απλά σαν πηγή φωτισμού σε χώρους που δεν έχουν αρκετό φως.

Φυσικά ένα bluetooth ηχείο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων όταν δεν είμαστε κοντά στο τηλέφωνό μας. Έτσι διαθέτει πλήκτρο για απάντηση κλήσεων, με την εμπειρία μας σε κλήσεις να είναι άριστη, με καλή ένταση και καθαρό ήχο.

Το LG PH1 συνδέεται στο κινητό μας με Bluetooth 4.0 και έχει αυτονομία 5 ωρών, μέσω της μπαταρία 350mAh που διαθέτει. Η ταχύτητα φόρτισης είναι στις 3 ώρες, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται η συσκευή κλείνει αυτόματα για οικονομία στην μπαταρία.

Σε θέματα φορητότητας η συσκευή τα πηγαίνει πολύ καλά με χαμηλό βάρος και μικρό μέγεθος, οπότε θα μπορέσετε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.