Η Cubot είναι μια από τις εταιρείες που εστιάζουν πολύ στην μικρομεσαία κατηγορία συσκευών τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολύ καλές προσπάθειες και βελτιώσεις στις συσκευές της. Στην σημερινή μας αναζήτηση στο κατάστημα της TomTop πέσαμε πάνω στο νέο Cubot Max, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των phablets και έρχεται με μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αφού κοστίζει μόλις 127.83€.

Το Cubot Max διαθέτει λοιπόν IPS οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση HD και ενσωματώνει τον οκταπύρηνο MT6753A που χρησιμοποιείτε από πολλές συσκευές στην τιμή του. Έρχεται επίσης με 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ ενσωματώνει μια μεγάλη 4100mAh μπαταρία.

Όσον αφορά την κάμερα διαθέτει μία στα 13MP στο πίσω μέρος με δύο LED Flash και μία στα 5MP μπροστά για τις selfies μας.

Να συμπληρώσουμε πως υποστηρίζει OTG καλώδια αλλά και δύο κάρτες SIM, όπως συνηθίζεται με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς πλέον.

 Βρείτε το Cubot Max εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.