Πολλοί μας ρωτάτε για τις τιμές των νέων Xperia τηλεφώνων που μόλις ανακοινώθηκαν. Εμείς επικοινωνήσαμε με την Sony και μας έδωσε τις τιμές που πιθανότατα θα δούμε στις συσκευές.

Ξεκινώντας από το Xperia XA1, η τιμή του θα είναι στα €299, που είναι αρκετά δελεαστική για τα όσα προσφέρει η συσκευή. το Xperia XA1 Ultra θα έρθει με τιμή ανάμεσα στα €350 με €400, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι κάτω των €400.

Τέλος το Xperia XZ Premium, θα έρθει με τιμή ανάμεσα στα €750 με €800, με την εταιρία να υποστηρίζει πως πιθανότατα η τιμή θα είναι κάτω από τα €800. Σύμφωνα με την Sony Hellas, θα το δούμε στην χώρα μας μέσα στον Ιούνιο.

Το Xperia XZs θα έρθει σε πολύ μικρή κλίμακα και στην παρούσα φάση δεν έχουμε αίσθηση τιμής.

Οι τιμές των νέων συσκευών της Sony φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές. Ειδικά για όσους θέλουν το βαρύ πυροβολικό της εταιρίας, βλέπουμε μια τιμή που πιθανότατα θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα μέχρι τώρα δείγματα από την συσκευή δείχνουν πως θα έχουμε μια πολύ δυνατή συσκευή σε όλους τους τομείς.

Εμείς ανυπομονούμε να την πιάσουμε στα χέρια μας, για να δοκιμάσουμε αν όντως κάνει όσα λέει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.