Ο evleaks έχει επιστέψει στις παλιές δόξες του και έχει γίνει ξανά serial leakster. Σήμερα, λίγο πριν την αυριανή ανακοίνωση της εταιρίας, έρχεται για να μας αποκαλύψει τα νέα Sony Xperia. Η εταιρία έχει κανονίσει την ανακοίνωσή τους για αύριο 27 Φεβρουαρίου στις 9:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος) και περιμένουμε 4 νέες συσκευές.

Το νέο Sony Xperia XZ 2017 αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης QHD, ενώ ενδέχεται να δούμε και το Xperia XZ Premium, με 4K ανάλυση στην οθόνη.

Εκτός από τις ναυαρχίδες περιμένουμε τον αντικαταστάτη του Xperia XA και του Xperia X. To XA 2017 φημολογείται πως θα έχει 720p οθόνη, ενώ το Xperia X 2017 θα έρθει με 1080p οθόνη.

Ο evleaks (γνωστός και σαν Evan Blass) δεν ονομάτισε τις συσκευές, όμως αν βασιστούμε σε προηγούμενες φήμες και διαρροής, η σειρά τους από αριστερά προς δεξιά είναι Xperia XA 2017, Xperia X 2017, Xperia XZ 2017 και Xperia XZ Premium 2017.

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν μείνει για την ανακοίνωση των συσκευών και ως συνήθως θα έχουμε livestream από την παρουσίαση στο Τechmaniacs.gr, ώστε να τις ανακαλύψουμε παρέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.