Το BlackBerry KEYone είναι η απόδειξη πως η εταιρία προσπαθεί σκληρά να επανέλθει στο προσκήνιο. Η συσκευή ανακοινώθηκε πριν λίγο και έχουμε πλέον το πρώτο επίσημο βίντεο της συσκευής.

Η συσκευή παρουσιάζεται σαν premium στο βίντεο αν και από χαρακτηριστικά ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά θα λέγαμε πως έχει μια πινελιά premium συσκευής, αφού είναι καλά εξοπλισμένοι με όλα όσα θέλουν οι φανατικοί τις εταιρίας.

Το πληκτρολόγιο που είναι σήμα κατατεθέν της όλα αυτά τα χρόνια είναι εδώ, ενώ έχουμε μια πολύ δυνατή κάμερα, που μοιράζεται τον ίδιο αισθητήρα με το Google Pixel. Η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο και στο εσωτερικό του θα βρούμε μπαταρία 3505mAh, που θα προσφέρει αρκετή αυτονομία, ώστε να βγάλουμε μια μέρα με βαριά χρήση. Άλλωστε μια συσκευή που απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιβάλλεται να έχει καλή αυτονομία.

Δείτε το βίντεο από την συσκευή για να πάρετε μια γεύση!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.