Μπορεί τα tablet με 3D οθόνες να βγήκαν στις αρχές του χρόνου, αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπήθηκαν και απ’ το κοινό. Η Hammacher Schlemmer προσπαθεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση κατασκευάζοντας 3D οθόνες για tablet χωρίς την χρήση κάποιων γυαλιών. Η εταιρία είναι τόσο σίγουρη ότι οι αγοραστές θα απολαύσουν το προϊόν της ώστε να δίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που κάποιου δεν του αρέσει, αλλά και εγγύηση εφ όρου ζωής.

 

3d tablet

 

Έτσι χρησιμοποιώντας ένα parallax barrier (μια συσκευή που μπαίνει μπροστά από την οθόνη ώστε να απεικονιστεί μια στερεοσκοπική ή πολυσκοπική εικόνα χωρίς χρήση 3D γυαλιών) στην οθόνη του tablet, έχουμε την απαιτούμενη τρισδιάστατη εικόνα. Αυτό επιτυγχάνεται από το parallax barrier που ουσιαστικά προβάλει τα pixel ανά ζευγάρι ώστε να είναι ένα pixel για το δεξί κι ένα για το αριστερό μάτι. Την ίδια περίπου τεχνολογία την είχαμε δει στο LG Optimus 3D παλαιότερα.

Βέβαια μπορεί η τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά να φαντάζει εντυπωσιακή αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του tablet είναι λίγο ξεπερασμένα. Έρχεται με 2MP οπίσθια κάμερα και 0.3MP η μπροστινή και η οθόνη των 8” ιντσών έχει ανάλυση 1280×800. Όσο για τον επεξεργαστή και την μνήμη δεν υπάρχει κάποια αναφορά, αλλά ξέρουμε ότι θα έρχεται με 16GB εσωτερική μνήμη και υποδοχή για SD.

 

Έτσι αν ενδιαφέρεστε για ένα 3D tablet μπορείτε να το παραγγείλετε με κόστος 350$ από το site της εταιρίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.