Σίγουρα υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί το Bing (εντάξει μπορεί να ναι 2-3 άτομα) για search engine και στο Android. Έτσι επειδή η Microsoft νοιάζεται για τον κόσμο της αναβάθμισε την εφαρμογή του Bing. Μεταξύ των αλλαγών μπορούμε πλέον να ορίσουμε σαν wallpaper την φωτογραφία της ημέρας. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά αυτό ήταν και το μεγαλύτερο παράπονο για τους χρήστες Windows Phone όταν αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 7.8.

rsz_1the-new-logo-of-microsoft

Επιπρόσθετα, το γραφικό έχει σχεδιαστικές αλλαγές και τα προβλήματα του ζουμ που υπήρχαν έχουν εξαφανιστεί, μαζί με κάποια κρασαρισματα της εφαρμογής. Το Bing μας επιτρέπει να κάνουμε search στο ίντερνετ ψάχνοντας παράλληλα για εικόνες και βίντεο. Βάζοντας στο widget στην αρχική οθόνη μπορούμε να κάνουμε φωνητική αναζήτηση και τέλος να μοιραστούμε αυτά που μας βρήκε στο Facebook.

Έτσι όσοι αγαπάνε το Bing και το προτιμούν από το Google Search μπορούνε να το κατεβάσουν από το Play Store.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πίστεψέ με είναι πολλοί περισσότεροι των 2 ή 3 που χρησιμοποιούν το bing ως μηχανή αναζήτησης. Προσωπικά μιλώντας, πλην του Google και του IE, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά (και αποκλειστικά στο 2ο’ κινητό μου-Nokia Lumia 920-). Ελπίζω μόνο να μην επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν την κατάργησή του. Το θεωρώ πολύ αξιόπιστο.

    • Προφανώς και το σχόλιο ήταν χιουμοριστικό. Βέβαια ο κόσμος που χρησιμοποιεί Bing σε σχέση με Google δεν μπορεί να συγκριθεί. Κι εγώ ελπίζω πάντως να μην την κλείσουν αυτή την υπηρεσία.

  2. Υ.Γ.: Ο ορισμός της ημερήσιας φωτογραφίας ως wallpaper, γινόταν και πριν την αναβάθμιση…

  3. Μακάρι, διότι η πολυφωνία(και στον χώρο της τεχνολογίας), μόνο θετικά αποτελέσματα έχει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.