Ο Jimmy  Kimmel, για άλλη μια φορά βάλλει κατά του iPhone και κατά των χρηστών του. Έτσι λοιπόν με αφορμή την ανακοίνωσε του iPhone 5S έχουμε νέο βίντεο.

Στο εν λόγω βίντεο η δημοσιογράφος του Jimmy Kimmel, παίρνει ένα iPad Mini και βγαίνει στην λεωφόρο Hollywood, λέγοντας στον κόσμο πως ανακοινώθηκε το iPhone 5S και πως το κρατάει στα χέρια της, δείχνοντας το iPad Mini. Τελικά ο μετρητής βλακείας βαράει κόκκινο, καθώς τα άτομα που ρωτάει ή είναι εντελώς άσχετα (που δεν παίζει να μην ξέρουν για το iPhone στις ΗΠΑ) ή απλά ηλίθια.

kimmel

Ένα από θα θύματα μάλιστα άρχισε να γλύφει το iPhone γιατί της είπαν πως έχει γεύση σοκολάτας πλέον, και  μάλιστα το επιβεβαίωσε. Άλλοι είπαν πως είναι μικρότερο από το iPhone 5… Αν ήμουν η Apple δεν θα ήμουν τόσο υπερήφανος για τους καταναλωτές μου μετά από αυτό.  Για την ακρίβεια λέω να μην ξαναπιάσω iPhone για να μην θεωρηθώ ένας από αυτούς!

Δείτε το βίντεο του Kimmel:

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.