Το πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα dynamic blocking, το οποίο προβλέπεται στην ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε για την πειρατεία πριν από λίγους μήνες, φαίνεται να έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, η Επιτροπή για την Διαδικτυακή Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας μπλόκαρε, σε πραγματικό χρόνο, συνδέσμους που οδηγούσαν στη θέαση αγώνων της Euroleague την περασμένη Τρίτη, 11 Νοεμβρίου.

Vodafone: Όλα απεριόριστα με 22 ευρώ (red unlimited) με δωρεάν δωροεπιταγή

Βασικό χαρακτηριστικό του dynamic blocking, το οποίο περιγράφεται στην ΚΥΑ, είναι το γεγονός ότι επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο στις αρχές να κατεβάζουν παράνομα sites, διευθύνσεις IP και διάφορα άλλου είδους streams.

Ολικό μπλόκο στα routers της TP-Link

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΣΚΑΪ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική διερεύνηση μεγάλων torrents sites, με τα πρώτα ραβασάκια να απευθύνονται και σε τελικούς χρήστες, οι οποίοι θα λάβουν το σχετικό διοικητικό πρόστιμο από την ΑΑΔΕ, αλλά και ποινικές κυρώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.