Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι χρήστες μπροστά σε μια νέα προσπάθεια απάτης, με τους διαδικτυακούς εγκληματίες να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα χρηστών μέσω ενός χαρακτηριστικού email που έρχεται δήθεν από την Εθνική Τράπεζα.

Νέα συνδρομή 5 ευρώ στη winbank για ένα χρόνο για όλους!

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«Αγαπητέ… Για τη δική σας ασφάλεια, η Εθνική Τράπεζα έχει αναβαθμίσει τις διαδικασίες ασφαλείας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Αυτή είναι η τρίτη ειδοποίηση που απαιτεί την επιβεβαίωσή σας για να εξασφαλίσετε την ασφαλή πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να επανενεργοποιήσετε τις διαδικτυακές λειτουργίες. «Επιβεβαιώστε Τα Στοιχεία σας».

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, απαντήστε σε αυτό το email.

Δωρεάν από 10,99€ στο Play Store το IPTV Smart Player Pro: Φέρνει όλη τη συνδρομητική τηλεόραση δωρεάν στο κινητό

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι τράπεζες έχουν προειδοποιήσει σε κάθε τόνο πως ποτέ δεν θα ζητήσουν ενημέρωση στοιχείων μέσω email.

κλικ email

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.