Ήρθε η ώρα για την ανανέωση του συμβολαίου σου στη Cosmote TV με τα κανάλια Nova Sport, καθώς από 31/10 παύει η δωρεάν θέαση.

Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής Sports & Full (πριν την έναρξη της Συμφωνίας), τι ισχύει για τη συνδρομή μου;

Εάν είσαι:

α. συνδρομητής μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack, η τιμή του πακέτου σου θα αυξηθεί κατά 3 ευρώ από 1/11. Μέχρι τότε θα μπορείς να απολαμβάνεις στην ίδια τιμή το νέο περιεχόμενο.

β. συνδρομητής πακέτου DP plus TV (3play), για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα κανάλια NOVASPORTS και μετά τις 31/10 θα πρέπει ζητήσεις αλλαγή προγράμματος και ανανέωση της δέσμευσής σου ώστε να μεταβείς σε ένα από τα Nέα Προγράμματα DP plus TV σε νέες τιμές για να μπορείς να απολαμβάνεις τα κανάλια Novasports.

Εάν ζήτησες ήδη ή ζητήσεις την αλλαγή σε ένα από τα Nέα DP Plus TV προγράμματα, θα απολαμβάνεις και εσύ το νέο περιεχόμενο στην τιμή του παλιού σου προγράμματος μέχρι 31/10.

Vodafone: Καταργεί αυτό το πρόγραμμα συμβολαίου! Οι αλλαγές στο internet4sharing

 

Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής (μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack) και δεν με ενδιαφέρουν τα κανάλια Novasports. Τί μπορώ να κάνω;

Τα κανάλια NOVASPORTS διατίθενται δωρεάν σε όλα τα πακέτα COSMOTE TV Sports & Full έως 31/10.

– Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου με πακέτο συμβολαίου, έχεις την δυνατότητα, να επιλέξεις να επιστρέψεις στο πακέτο που είχες πριν. Στην περίπτωση που ζητήσεις την επιστροφή στο πακέτο που είχες ήδη, θα διατηρήσεις αντίστοιχη τιμή με αυτή που πλήρωνες μέχρι σήμερα ενώ δεν θα έχεις πρόσβαση στα κανάλια NOVASPORTS από 1/11.

– Μπορείς να μεταβείς σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός ή να καλέσεις στο 13888 για να ζητήσεις να παραμείνεις στο πακέτο που είχες πριν (COSMOTE TV Sports Classic ή COSMOTE TV Full Classic αντίστοιχα). Την αίτηση μπορεί να την κάνεις έως 31/12/2024.

– Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full Monthly Pack, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το νέο περιεχόμενο θα πρέπει να καταργήσεις τη συνδρομή σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.