Τα Oppo Find X8 μόλις ανακοινώθηκαν στην Κίνα και είναι οι νέες ναυαρχίδες της εταιρίας για αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα, έχουμε τα Oppo Find X8 και Oppo Find X8 Pro, που προσφέρουν πολύ δυνατές επιδόσεις και δυνατές κάμερες, μαζί με ορισμένα καλούδια.

Το Oppo Find X8 διαθέτει οθόνη 6.59 ίντσες, τεχνολογίας LTPO OLED με ανάλυση FHD+, ενώ το X8 Pro έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη 6.78 ίντσες. Τα πάνελ έχουν ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και η φωτεινότητα φτάνει μέχρι 4500nits σε περιεχόμενο HDR. Και οι δύο συσκευές έχουν οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Στην πρόσοψη έχουμε και την selfie κάμερα που είναι και στις 2 συσκευές στα 32MP.

Οι δύο συσκευές έρχονται με τον Dimensity 9400 στο εσωτερικό τους, που είναι ένα τρομερά δυνατό chipset. Μαζί του έχουμε εκδόσεις 12GB και 16GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από 256GB μέχρι 1TB.

Oppo Find X8 Pro

Φωτογραφικά έχουμε τις καλύτερες κάμερες που έχει υλοποιήσει ποτέ η εταιρία. Οι κάμερες είναι κοινές στα δύο μοντέλα, με το X8 Pro να διαθέτει μια έξτρα κάμερα. Η βασική κάμερα είναι στα 50MP με αισθητήρα έναν LYT-800 (LYT 808 στο Pro) με Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας. Δίπλα θα βρούμε την υπερευρυγώνια κάμερα με 50MP Samsung ISOCELL JN5 για αισθητήρα και αυτόματη εστίαση για macro λήψεις. Η τρίτη κάμερα είναι μια 50MP Sony IMX882, με περισκοπικό φακό 3X οπτικό ζουμ, ενώ το Oppo Find X8 Pro έχει και μια τέταρτη κάμερα με αισθητήρα 50MP Sony IMX858 για 6X οπτικό ζουμ. Οι κάμερες με τους τηλεφακούς έχουν OIS.

Οι κάμερες όμως είναι καλά εξοπλισμένες και στο software, με την νέα HyperTone Image Engine, που τραβάει 9 RAW φωτογραφίες και τις ενώνει σε ένα καρέ, βελτιώνοντας την ποιότητα και την ευκρίνεια την τελική φωτογραφίας, ενώ παρουσιάζει αύξηση στο δυναμικό εύρος και μείωση του θορύβου.

Oppo Find X8 Pro

Το Find X8 Pro διαθέτει όμως κάτι έξτρα, που είναι ένα πλήκτρο για την λήψη φωτογραφιών. Το πάτημά του ανοίγει αυτόματα την κάμερα και μέσω του πλήκτρου μπορούμε να τραβήξουμε και φωτογραφίες, όπως επίσης και να ελέγξουμε το ζουμ. Ελπίζουμε μόνο να έχει καλύτερη υλοποίηση από αυτή των νέων iPhone 16, που απέχει πολύ από το να είναι λειτουργικό.

Το OPPO Find X8 έρχεται σε αποχρώσεις Starfield Black, Floating Light White, Bubble Pink και Chasing Wind Blue με τιμή εκκίνησης τα 4199 yuan (περίπου €545) για την έκδοση 12GB/256GB.

Xiaomi 15 και 15 Prο: Διέρρευσαν επίσημα renders με την ημερομηνία ανακοίνωσης!

Το OPPO Find X8 Pro είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Hoshino Black, Cloud White και Sky Blue με τιμή εκκίνησης τα 5299 yuan (περίπου €690) για την έκδοση 12GB + 256GB.

Οι τιμές είναι για την αγορά της Κίνας και όταν θα έρθουν στην Ευρώπη στο πρώτο τρίμηνο του 2025 θα είναι αυξημένες λόγω φόρων και δασμών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.