Περιμέναμε να δούμε τα Xiaomi 15 να ανακοινώνονται εχθές, όμως από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου, στις 7μ.μ. ώρα Κίνας. Η ημερομηνία επιβεβαιώνεται από ανάρτηση του CEO Lu Weibing, στο κινέζικο Weibo.

Μέχρι τώρα όμως μπορούμε να απολαύσουμε τα επίσημα, υψηλής ποιότητας renders των συσκευών, τα οποία δημοσίευσε ο Kertikey στο X. Το Xiaomi 15 Pro θα έχει πάχος 8.35mm και βάρος 213γρ, που το κάνει λίγο ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του κατά 10 γραμμάρια.

Η οθόνης θα είναι Micro Quad Curved OLED και για προστασία θα έχει το δεύτερης γενιάς Longjing Glass της Xiaomi. Σύμφωνα με τον CEO της Xiaomi, η νησίδα της κάμερας θα έχει έναν κεραμικό φακό Deco Design.

Xiaomi 15 series renders

Το απλό Xiaomi 15 θα έρθει με οθόνη 6.36 ιντσών, ενώ τα bezels θα είναι μόλις 1.38mm. Η Xiaomi φαίνεται πως θα ανταγωνιστεί το Oppo Find X8 για τα μικρότερα bezels φέτος.

H Apple πιστεύει πως είναι δύο χρόνια πίσω στην τεχνητή νοημοσύνη

Επιτέλους θα δούμε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπέρηχους, αντί για τον οπτικό που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ακόμα πιο γρήγορος και με μεγαλύτερη ακρίβεια, προσφέροντας ταχύτητα και ασφάλεια. Με την νέα τεχνολογία δε θα χρειάζεται να ανάβει εκείνο το σημείο της οθόνης, για να διαβάσει το δακτυλικό μας αποτύπωμα, ενώ θα πιάνει ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.