Το Shazam κάνει δώρο συνδρομές Apple Music σε παλαιούς και νέους συνδρομητές της υπηρεσία streaming μουσικής. Οι νέοι χρήστες παίρνουν δύο μήνες δωρεάν, ενώ οι νέοι χρήστες μόνο ένα μήνα, όμως είναι αρκετά εύκολο να φτιάξουμε συνδρομή με ένα διαφορετικό email, για να πάρουμε την προσφορά για δύο μήνες.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, πέρα από το να σκανάρετε το QR Code και να κάνετε σύνδεση σου Shazam με το Apple Music. Μπορείτε να πάρετε το QR Code από την ειδική σελίδα του Shazam ΕΔΩ ή απλά να σκανάρετε το QR Code από το screenshot παρακάτω.

Shazam Apple MusicΤο Apple Music προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη μουσικής, ενώ δίνει και την δυνατότητα για streaming σε lossless ποιότητα. Κοινώς, δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα ήχου με αυτή που ακούμε από το YouTube.

Γενικότερα, δεν προτείνουμε ποτέ ακρόαση μουσικής από το YouTube, καθώς η ποιότητα ήχου είναι πολύ χαμηλή. Οι μουσικόφιλοι και όσοι ασχολούνται με τον ήχο την χαρακτηρίζουν απαράδεκτη και αν έχετε κάποιο ζευγάρι καλών ακουστικών, θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά στην ευκρίνεια και την ποιότητα του ήχου. Μετά από αυτό δεν υπάρχει γυρισμός, αν φυσικά είστε σαν εμένα που ακούω μουσική όλη την ημέρα, ακόμα και όταν εργάζομαι.

Gov Open Car: Πληροφορίες για κάθε όχημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με ένα κλικ!

Πάντως, αν θέλετε τον καλύτερο δυνατό ήχο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tidal, το οποίο όμως είναι λίγο πιο ακριβό από τις άλλες λύσεις streaming μουσικής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.