Το Google Maps είναι ήδη ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία πλοήγησης, αλλά μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο αποδοτικό όταν οδηγείς με το Android Auto. Υπάρχει ένα μικρό κόλπο που σου επιτρέπει να δεις τα επόμενα βήματα της διαδρομής χωρίς να χάσεις την εστίαση στο δρόμο.

Κατά την πλοήγηση, η εφαρμογή συνήθως σου δείχνει μόνο το επόμενο βήμα. Όμως, μπορείς να σύρεις το δάχτυλό σου πάνω στις οδηγίες για να δεις τις επόμενες στροφές ή αλλαγές κατεύθυνσης. Αυτό το gesture λειτουργεί και στο Android Auto, κάτι που πολλοί αγνοούν. Μόλις χρησιμοποιήσεις αυτό το κόλπο, το Google Maps θα ενημερώσει την οθόνη σου και θα εμφανίσει τις επόμενες οδηγίες με γκρι αντί για πράσινο.

I can't be the only one who didn't know this?
byu/spuddy_spud_spud inAndroidAuto

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα το Google Maps στο Android Auto έχει ενημερωθεί με νέες λειτουργίες, όπως καλύτερη καθοδήγηση σε λωρίδες και αναφορές περιστατικών. Αξίζει να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το Android Auto!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.