To Google Phone app η αλήθεια είναι δεν λαμβάνει συχνά ενημερώσεις, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζεται μια νέα αλλαγή στο UI των εισερχόμενων κλήσεων. Σύμφωνα με διάφορα reports στο Reddit, το εκ προεπιλογής app κλήσεων των περισσότερων Android smartphones θα γνωρίσει σύντομα μια σημαντική αλλαγή στο πως λειτουργούν οι εισερχόμενες κλήσεις.

Η ΔΕΗ γίνεται πλέον τράπεζα!

Συγκεκριμένα, πλέον αντί να χρειαστεί να σύρεις το πλήκτρο για να αποδεχθείς ή να απορρίψεις μια κλήση, θα εμφανίζονται μεμονωμένα πλήκτρα αποδοχής και απόρριψης. Το πλήκτρο της απάντησης είναι πράσινο και τοποθετημένο στη δεξιά γωνία κάτω από το Message toggle, ενώ το κόκκινο decline button βρίσκεται στα αριστερά.

Την αλλαγή την εντοπίσαμε και εμείς οι ίδιοι σε Xiaomi smartphone αν και δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλους. Η αλλαγή βρίσκεται στην έκδοση Google Phone v145.0.672690850 της γνωστής εφαρμογής κλήσεων αν και η αλήθεια είναι ότι είναι πιο βολικό το πλήκτρο που σέρνεις για να απαντήσεις.

τρόπος απάντησης σε κλήσεις Android

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.