Φαίνεται πως τα “εκρηκτικά” προβλήματα με τις συσκευές της Samsung δεν έχουν τελειωμό, καθώς μετά τα γνωστά περιστατικά με τις μπαταρίες του Galaxy Note 7, τώρα έρχεται μια καταγγελία για τα Galaxy Buds FE.

Ένας χρήστης ανέφερε στο Samsung Community forum ότι τα ακουστικά της φίλης του εξερράγησαν ενώ τα φορούσε, προκαλώντας μόνιμη απώλεια ακοής στο ένα αυτί. Σύμφωνα με τον χρήστη, τα ακουστικά ήταν καινούργια και δεν είχαν φορτιστεί ποτέ, χρησιμοποιώντας απλώς την προϋπάρχουσα μπαταρία από το κουτί.

Το αριστερό ακουστικό ήταν αυτό που υπέστη τη ζημιά, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν. Ωστόσο, το πιο παράξενο είναι πως, αν η μπαταρία των Samsung Galaxy Buds FE ήταν η αιτία της έκρηξης, θα αναμέναμε μεγαλύτερη ζημιά στο σύνολο του ακουστικού και όχι το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις εικόνες.

Αν και το περιστατικό φαίνεται να είναι μεμονωμένο, καθώς δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές, το θέμα έχει προκαλέσει ανησυχία στους χρήστες. Η Samsung, από την πλευρά της, αρνήθηκε ότι υπήρξε έκρηξη, ισχυριζόμενη πως το ακουστικό “παραμορφώθηκε”.

Επιπλέον, πρόσφερε στον χρήση ένα καινούργιο ζευγάρι Samsung Galaxy Buds FE, ως ένδειξη καλής θέλησης. Ωστόσο, ο χρήστης υποστηρίζει ότι έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης ιατρικής έκθεσης που επιβεβαιώνει την απώλεια ακοής λόγω του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ίδια εχω σε άσπρο από τον Απρίλιο που τα πήρα δεν έπαθαν τίποτα και τα χρησιμοποιώ καθημερινά

  2. «…Επιπλέον, πρόσφερε στον χρήση ένα καινούργιο ζευγάρι Samsung Galaxy Buds FE, ως ένδειξη καλής θέλησης…»
    Θρασύτατη κίνηση προσφοράς ακουστικών (πόσο μάλλον ίδιου μοντέλου) αντί ΕΣΤΩ μια επιστροφή χρημάτων. Τα συγκεκριμένα είναι το τελευταίο πράγμα που θα χρησιμοποιούσε η κοπέλα μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό..

  3. Εγώ γενικά διαθέτω στην ακραία τεxνολογία μία φοβία για όλα αυτά και έτσι δεν φοράω ποτέ ακουστικά αν και μπορεί φυσικά να στην φέρει το κινητό.Mε κόβω με 3310 όπως πάει η δουλειά.

  4. Ρε παιδιά εμένα μου πήρε φωτιά το note 20 πάνω στο τραπέζι και μου είπαν ότι το χάλασα εγώ με αιχμηρό αντικείμενο….τι να λέμε τώρα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.