Και όμως κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με πακέτα και δεν διαβάζει την ιστοσελίδα μας, θα μπορούσε να ξεγελαστεί εύκολα από το marketing της Vodafone και θα σκεφτόταν ότι υπάρχει τρόπος να τα έχεις όλα απεριόριστα με 25 ευρώ. Αναφερόμαστε φυσικά στο πακέτο της καρτοκινητής του Vodafone CU που αποκαλείται Vodafone CU MeApOla 25 και το οποίο προσφέρει τα εξής:

  • Απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας
  • 300 SMS
  • Κόστος 25 ευρώ

Όμως η προσφορά των απεριόριστων δήθεν data λήγει στις 30/9. Το πακέτο κανονικά προσφέρει 200GB κάθε μήνα και σε καμιά περίπτωση απεριόριστα data. Και δευτερευόντως τα απεριόριστα data στη Vodafone δεν είναι απεριόριστα αλλά 300GB ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ VODAFONE RED UNLIMITED ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA. 

Μην πέφτεις θύμα των διαφημίσεων στο facebook ή των τηλεφωνικών πωλήσεων. Κάθε πρόγραμμα, κυριολεκτικά κάθε πρόγραμμα έχει όριο ή περιορισμό ταχύτητας στη Vodafone. Δεν υπάρχει πραγματικά απεριόριστο internet στη Vodafone εκτός από το Vodafone Red Unlimited προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μένος σας προς την vodafone είναι γνωστό. Δηλαδή εσείς τρώτε 300GB τον μήνα και δεν σας φτάνουν;

  2. @Greco

    Επειδή εσένα σου φθάνουν 300GB δεν σημαίνει ότι φθάνουν και τους υπόλοιπους χρήστες φίλε. Και δεν μπορεί κάποια εταιρεία να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ως Unlimited και να έχει όριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.