Η αυτονομία των 1.000 χιλιομέτρων είναι αναμφισβήτητα ο στόχος κάθε κατασκευαστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την ίδια την Tesla πλέον να φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην επίτευξη αυτού του αριθμού.

Εκτός λειτουργίας τα ΑΜΚΑ όλων για 2 ολόκληρες ημέρες – Η ανακοίνωση

Περίπου 4 χρόνια έχουν περάσει από την παρουσίαση των κυλινδρικών μπαταριών 4680 με την Tesla να φαίνεται ότι έχει βρει λύσεις στις προκλήσεις των μπαταριών αυτονομίας 1.000 χιλιομέτρων.

Η εταιρεία έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό παραγωγής μπαταριών, από 50 εκατομμύρια κυψέλες που χρειάστηκαν 29 μήνες, με 50 εκατομμύρια πλέον να παρήχθησαν σε μόλις ένα τρίμηνο. Η αλλαγή φαίνεται να οφείλεται και στην υιοθέτηση της τεχνολογίας ξηράς καθόδου που δοκιμάστηκε στο Cybertruck.

Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, η Tesla φαίνεται να είναι όλο και πιο κοντά σε μια μπαταρία αυτονομίας 1.000 χιλιομέτρων, που ίσως τη δούμε στο Tesla Model 2, ένα μοντέλο που ο Musk το χαρακτηρίζει επαναστατικό από κάθε άποψη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.