Το νέο Huawei Mate XT είναι ένα μοναδικό tri-fold smartphone που παρουσιάστηκε στην Κίνα αυτή την εβδομάδα και θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό αργότερα αυτό τον μήνα. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τίποτα για την παγκόσμια κυκλοφορία, κάτι που μας έκανε να πιστεύουμε ότι μπορεί να περιοριστεί στην κινεζική αγορά. Ωστόσο, ως μια ανατροπή των γεγονότων, ο παγκόσμιος λογαριασμός της Huawei στα social media μοιράστηκε teaser και βίντεο, δίνοντας ενδείξεις για πιθανή ευρύτερη διαθεσιμότητα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής λογαριασμός της Huawei στο X ανέβασε promo εικόνες του Mate XT, χωρίς να λέει ρητά κάτι για παγκόσμια κυκλοφορία. Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο στο YouTube, που παρουσιάζει το premium design και τα τεχνολογικά επιτεύγματα που κάνουν αυτή τη συσκευή μοναδική. Ωστόσο, ούτε εκεί γίνεται κάποια αναφορά για διάθεση εκτός Κίνας.

Οι ενδείξεις αυτές θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως προετοιμασία για την παγκόσμια κυκλοφορία του Huawei Mate XT, αλλά από την άλλη, η εταιρεία ίσως απλά θέλει να ενημερώσει το διεθνές κοινό της για την τελευταία της καινοτομία στην κατηγορία των foldable. Ενδιαφέρον προκαλεί και η ανακοίνωση της Huawei για το Mate Pad που θα λανσαριστεί στις 19 Σεπτεμβρίου, με έμφαση στο νέο Glide Keyboard. Η ανάρτηση αναφέρει επίσης ότι μας περιμένουν εκπλήξεις, οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ακριβώς εννοεί η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.