Η ετήσια εκδήλωση της Apple για τα νέα iPhones και Wearables λαμβάνει χώρα την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο. Μετά το Apple Watch Series 10, έχουμε τα νέα AirPods 4, που μόλις ανακοινώθηκαν. Η εταιρία ανακοίνωσε δύο εκδόσεις των ακουστικών, μία με ANC και μία χωρίς.

Φυσικά τα νέα ακουστικά έρχονται με φόρτιση μέσω USB-C, επιτέλους! Αυτό φέρνει τα ακουστικά στο 2024 και τους επιτρέπει να φορτίζονται με όλους τους φορτιστές που κυκλοφορούν. Παράλληλα, έρχονται με νέο σχεδιασμό για να ταιριάζουν καλύτερα στα αυτιά μας. Στα αρνητικά όμως, δεν θα έχουμε αφαιρούμενα tips για να επιλέξουμε το μέγεθος που μας βολεύει περισσότερο.

Οι δύο εκδόσεις των ακουστικών διαθέτουν το H2 chip, που επιτρέπει την καλύτερη ποιότητα ήχου. Παράλληλα, έχουμε εξατομικευμένο χωρικό ήχο, απομόνωση φωνής και gestures για την Siri, μέσω των ακουστικών. Για παράδειγμα, μπορούμε να γνέψουμε με το κεφάλι μας, ώστε κάνουμε συγκεκριμένες λειτουργίες. Τα απλά ακουστικά θα έχουν αυτονομία μέχρι 30 ώρες, μαζί με τη θήκη.

Apple AirPods 4

Τα AirPods 4 με ANC μπορεί να φαίνονται πανομοιότυπα με το απλό μοντέλο, αλλά υπάρχει ένα προηγμένο σύνολο χαρακτηριστικών. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργή ακύρωση θορύβου, η οποία δεν είναι πάντα δεδομένη με τα ακουστικά και την ασύρματη φόρτιση.

Apple Watch Series 10: Ανακοινώθηκε με αναβαθμίσεις στα σημεία

Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή, με τις αποστολές να κυκλοφορούν στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα AirPods τέταρτης γενιάς κοστίζουν 149 $ και τα AirPods 4 με ANC κοστίζουν 179 $.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.