Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 16, που υπόσχεται ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης για αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Κάτι τέτοιο φαίνεται να βάζει την Apple στην ίδια κατηγορία με τους κορυφαίους κατασκευαστές Android. Ωστόσο, πολλοί αγοραστές αναρωτιούνται αν αυτή η καινοτομία θα συνοδευτεί από αύξηση στην τιμή, όπως συνέβη με τα premium μοντέλα της Samsung και της Google.

Οι τελευταίες διαρροές για τα iPhone 16 δείχνουν ότι η Apple φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην αυξήσει τις τιμές. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η νέα σειρά smartphone της Apple θα διαθέτει ένα touch-sensitive Capture button, που θα προσφέρει ελέγχους DSLR-like, κάνοντάς τα ιδανικά για φωτογραφίες. Επιπλέον, οι Pro εκδόσεις αναμένεται να έχουν λεπτότερα bezel κατά 33% σε σχέση με τα iPhone 15 Pro, κάτι που θα είναι αρκετά εμφανές.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επίσης θα βελτιωθεί, επιτρέποντας μεγαλύτερη χρήση χωρίς επαναφόρτιση. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που υπήρχαν φήμες για αύξηση τιμής λόγω της φημολογούμενης αύξησης του αποθηκευτικού χώρου της βασικής έκδοσης στα 256GB, ο Gurman διέψευσε αυτές τις φήμες. Ο insider αναφέρει: “Δεν περιμένω η τιμή εκκίνησης του Pro να περάσει τα 999 δολάρια”.

Το σημερινό event της Apple αναμένεται να επικεντρωθεί στην νέα τεχνολογία AI και το νέο A18 chip, το οποίο θα κατασκευαστεί με την τεχνολογία 3nm της TSMC και θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική Arm V9. Αυτό το νέο chip θα εξασφαλίσει ότι τα iPhone 16 θα έχουν την απαιτούμενη δύναμη για να διαχειριστούν την AI χωρίς προβλήματα.

[Αποκλειστικό] Μάθαμε πότε θα έρθουν τα iPhone 16 στη Ελλάδα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.