Σήμερα η Apple διοργανώνει την μεγαλύτερη ανακοίνωσή της για το 2024, καθώς θα ανακοινώσει τη σειρά iPhone 16, τα νέα της Wearables και τα ακουστικά που περιμέναμε εδώ και καιρό. Πότε όμως θα έρθουν τα νέα iPhone 16 στην Ελλάδα.

Μέχρι πέρσι, οι συσκευές της Apple ερχόντουσαν στο τρίτο κύμα κυκλοφορίας στη χώρα μας, κάπου μέσα στον Οκτώβρη με Νοέμβριο. Πέρσι, για πρώτη φορά, τα iPhone 15 ήρθαν στην χώρα μας στο πρώτο κύμα κυκλοφορίας, αμέσως μετά την ανακοίνωση. Μέχρι τώρα, όλοι αναρωτιόμασταν αν και φέτος η χώρα μας θα είναι στο πρώτο κύμα, καθώς δεν είμαστε κάποια μεγάλη αγορά. Πότε θα δούμε λοιπόν τα iPhone 16 στην Ελλάδα;

Σήμερα, σε επικοινωνία που είχαμε με άτομο του χώρου, μάθαμε πως η Ελλάδα θα είναι για άλλη μια χρονιά στο πρώτο κύμα κυκλοφορίας, με τις συσκευές να φτάνουν στα καταστήματα και στους πρώτους ιδιοκτήτες, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

iPhone 16 Ελλάδα

Οι τιμές παραμένουν ακόμα άγνωστες, μέχρι να τελειώσουν οι διαδικασίες τιμολόγησης των συσκευών στη χώρα μας, όμως πιθανότατα θα τις ξέρουμε στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα σας ενημερώσουμε.

iPhone 16: Δείτε εδώ την μεγάλη ανακοίνωση της Apple [Βίντεο]

Μέχρι τότε, απολαύστε σήμερα την ανακοίνωση της Apple, την οποία θα καλύψουμε όπως πάντα αναλυτικά στο Techmaniacs.gr. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.