Ένα πλήθος σημαντικών υπηρεσιών θα μπορούν να διεκπαιραιώσουν και online οι υπάλληλοι των ΚΕΠ μετά τη δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιο συγκεκριμένα η διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ρόλοι και δικαιώματα υπαλλήλων ΚΕΠ σε Πληροφοριακά Συστήματα» στο πληροφοριακό σύστημα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες αδειών οδήγησης» του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους των ΚΕΠ να προβούν στην:

-Ενεργοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών για Άδειες Οδήγησης χωρίς καταχωρισμένο ΑΦΜ

-Ανανέωση άδειας οδήγησης

-Αντικατάσταση άδειας οδήγησης

-Αντίγραφο άδειας οδήγησης λόγω κλοπής / απώλειας / φθοράς

-Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας οχήματος

-Μεταβίβαση επιβατικού ή δίκυκλου Ι.Χ.

Διπλασιασμός GB και δωρεάν παροχές σε όλη τη Cosmote – Πως λειτουργεί – Ποιους αφορά – Πως να το κάνεις

Πρόκειται για τις πιο συχνές διοικητικές πράξεις που εκτελούνται καθημερινά, με τη συγκεκριμένη ένταξη να βοηθά στην απλοποίηση των διαδικασιών και να μειώνει τις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν από ένα μήνα μέσω gov.gr καναμε μεταβίβαση αυτοκινήτου,δεν ξέρω πόσο νέα είναι αυτή η λειτουργία η αν είναι η ίδια που χρησιμοποιήσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.