Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την τέταρτη γενιά του iPhone SE (4) στις αρχές του επόμενου έτους, με OLED οθόνη για πρώτη φορά. Αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της μετάβασης της Apple σε OLED τεχνολογία για όλα τα μοντέλα iPhone, απομακρύνοντας πλήρως τις LCD οθόνες από τα smartphone του αμερικανικού κολοσσού.

Σύμφωνα με το Nikkei Asia, αυτή η εξέλιξη θα αποκλείσει δύο μακροχρόνιους Ιάπωνες προμηθευτές, την Japan Display (JDI) και την Sharp, από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple για iPhone. Το 2017, η Apple παρουσίασε τις OLED οθόνες με το iPhone X, αντικαθιστώντας σταδιακά τις LCD οθόνες στα κορυφαία μοντέλα της. Αυτό είχε σημαντικό αντίκτυπο στους προμηθευτές LCD, με την JDI και την Sharp να μειώνουν δραματικά τις προμήθειες τους στην Apple.

Η τέταρτη γενιά του iPhone SE, το SE 4, φημολογείται ότι θα έχει σχεδίαση παρόμοια με το iPhone 14, Face ID αντί για Touch ID, θύρα USB-C, Action Button, 5G modem σχεδιασμένο από την Apple, επεξεργαστή A18 και οθόνη 6.06 ιντσών, ενώ θα λείπει το Home Button. Η μνήμη RAM αναμένεται να αυξηθεί στα 8GB, από 4GB που βρίσκουμε στο μοντέλο του 2022, λόγω των απαιτήσεων της νέας τεχνολογίας Apple Intelligence.

Η μαζική παραγωγή του νέου iPhone SE θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2024, με την κυκλοφορία του να πραγματοποιείται πιθανότατα τον Ιανουάριο του 2025, λίγο πριν την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανή μια ανακοίνωση τον Μάρτιο, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.