H συμφωνία μεταξύ της Cosmote TV και της Nova δείχνει ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι έχουν εγκαταλείψει τις πειρατικές συνδρομητές λόγω της νέας συνεργασίας.

Cosmote What’s UP: Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες για τους ως 29 ετών

Η συνεργασία αυτή έχει καταφέρει να προσφέρει ένα πιο ελκυστικό προϊόν στους καταναλωτές. Η δυνατότητα των παρόχων να ενσωματώσουν κορυφαία αθλητικά γεγονότα και προγράμματα στις υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή, καθιστά τη νόμιμη πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο μια πιο προσιτή και ελκυστική επιλογή. Οι συνδρομητές έχουν πλέον πρόσβαση σε ευρύτερο φάσμα αθλητικών προγραμμάτων, ενισχύοντας την αξία της συνδρομής τους.

Ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας είναι και οι διώξεις που αντιμετωπίζουν ακόμη και απλοί χρήστες των πειρατικών συνδρομών, ή ο φόβος αυτών, λειτουργώντας έτσι ως αποτρεπτικός παράγοντας.

Cosmote: Αυξήθηκαν τα προγράμματα σταθερής

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με την αγορά να δείχνει σαφή σημάδια στροφής προς τις νόμιμες υπηρεσίες και κυρίως να αναδεικνύεται το μεγάλο όφελος του πελάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επόμενο είναι ο καταναλωτής να στραφεί σε “παράνομες” μεθόδους ώστε να δει την αγαπημένη του ομάδα όταν πρέπει να πληρώνει μισό μηνιατικο (εάν υπάρχει κι αυτό) σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες…
    *Και ΔΕΝ θα μπω κάν στην διαδικασία να αναφερθώ ότι στο Ελλάδα πληρώνουνε το πιο ακριβό ίντερνετ σ’όλη την Ευρώπη!!!!

  2. Υπάρχουν όμως και οι μεγαλοι χαμένοι…που δεν είναι οι άλλοι από τα μεγάλα κορόιδα που είχαν συμβόλαια καί με τις δύο πλατφόρμες και φυσικά δεν προβλεπεται τίποτα για αυτούς..

  3. τα ειχαμε πει…οταν ειναι λογικες οι τιμες και σε 1 πλατφορμα τοτε δεν εχει λογο υπαρξης η πειρατεια παρα μονο ισως αν θες να δεις καναλια αλλων χωρων. JohnMore

  4. Όταν λέει η cosmote π.χ ότι προσφέρει ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορώ να μοιράζομαι το συμβόλαιο με άλλους 2 φίλους που μένουν αλλού?

    • Σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή από 3 συσκευές ταυτόχρονα. Άρα, θεωρητικά ναι, μπορείς να τη μοιραστείς με άλλους δύο φίλους σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.