Από 23 Αυγούστου το Netflix θα περιλαμβάνεται στη συνδρομή της Cosmote TV με όλα τα χαρακτηριστικά και τις τιμές να έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ. Τι θα συμβεί όμως αν έχεις ήδη λογαριασμό στην υπηρεσία και την πληρώνεις;

ΑΑΔΕ: Νέες ψηφιακές διασταυρώσεις για μαύρο χρήμα

Πιο συγκεκριμένα οι συνδρομητές που έχουν ήδη Netflix έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν το υπάρχον account τους δηλώνοντάς το όταν θα κάνουν σύνδεση στη Cosmote ΤV με Netflix.  Θα τους έρθει SMS στο κινητό που θα δηλώσουν στο οποίο θα έχει url για το cosmote.gr.  Θα μπαίνουν μέσα και θα φτιάξουν νέο account ή θα συνδέσουν το υπάρχον και θα περάσει η χρέωση από την κάρτα στο λογαριασμό της Cosmote TV.

Σε περίπτωση που κάποιος κάνει διακοπή το Cosmote TV άμα είχε από πριν λογαριασμό στο Netflix θα επανέλθει η χρέωση στη κάρτα. Αν όχι το Netflix μπαίνει σε αδράνεια και θα έχει περιθώριο μερικές ημέρες να δηλώσει μια κάρτα στο Netflix για να συνεχιστεί η συνδρομή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δλδ για να καταλάβω, θα υπάρχουν πακέτα με cosmote tv + netflix και ξεχωριστά τα κλασσικά πακέτα με το cosmote tv full ή sports pack για να επιλέχει ο συνδρομητής ??? Ή θα βλέπουμε με το ζόρι Netflix και θα χρεωθούμε επιπλέον του cosmote tv, αν δεν κάνουμε τίποτα ???

    Εγώ προσωπικά, έχω ήδη Netflix (13,99€/μήνα) και δορυφορικό cosmote tv και πρέπει να δω διαφορά στις τιμές για να σκεφτώ τη συγχώνευση, καθώς πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα παρουσιαστεί ζήτημα με αυτό το πάντρεμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.