Αν και οι fans του iPhone είναι ήδη ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη παρουσίαση της σειράς iPhone 16, τον Σεπτέμβριο, περισσότερο ενδιαφέρον θα έχουν τα μοντέλα του 2025, συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE 4. Όλα δείχνουν ότι το iPhone Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone Air, και όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν οθόνες ProMotion με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz. Μάλιστα, οι Pro εκδόσεις των iPhone 17 ενδέχεται να ενσωματώνουν την τεχνολογία Face ID κάτω από την οθόνη.

Ωστόσο, το πρώτο iPhone της χρονιάς δεν θα είναι άλλο από το οικονομικό iPhone SE 4, που αναμένεται νωρίς το 2025. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το νέο SE θα βασίζεται στο iPhone 14, ενώ άλλες φήμες μιλούν για σχεδιαστικά στοιχεία από το επερχόμενο iPhone 16. Το νέο SE αναμένεται να διαθέτει OLED οθόνη 6,1 ιντσών, αντί για την παλιά LCD των 4,7 ιντσών, και θα υιοθετήσει το Face ID και το Dynamic Island.

Ακόμη, το Lightning port θα αντικατασταθεί από USB-C, ενώ θα ενσωματωθεί και το Action Button για γρήγορες ενέργειες. Το SE 4 πιθανόν θα τροφοδοτείται από τον επερχόμενο A18 επεξεργαστή, θα έχει 8GB RAM, θα υποστηρίζει τις AI δυνατότητες της Apple, και θα έχει ανταγωνιστική τιμή γύρω στα $500, ώστε να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις συσκευές του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.