Σύμφωνα με τον γνωστό leakster του Χ, Revengus, το iPhone SE 4 θα έρθει με πολύ δυνατή τιμή. Οι πληροφορίες του αναφέρουν πως θα ξεκινάει από τα $429, όπως και ο προκάτοχός του. Αφήνει μια πιθανότητα για αύξηση τιμής κατά 10%, όμως οι προθέσεις της Apple είναι να το κρατήσει κάτω από τα $500.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε από το The Information, μια έκθεση που αναφέρει πως η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το ανασχεδιασμένο iPhone SE 4, την άνοιξη του 2025. Οι πληροφορίες αναφέρουν, όπως είναι λογικό, πως θα είναι το φθηνότερο iPhone της νέας σειράς τηλεφώνων της Apple. Ο σχεδιασμός θα είναι παρόμοιος με αυτόν του iPhone 14, που σημαίνει πως το Touch ID φεύγει και την θέση του παίρνει το Face ID, με τo γνωστό notch στην οθόνη.

Παράλληλα, το iPhone SE 4 θα έρθει με OLED οθόνη, αντί για LCD των προκατόχων του και το μέγεθος οθόνης θα πάει από τις 4.7 ίντσες στις 6.1. Άλλες φήμες το θέλουν με USB-C, που είναι και το λογικό, αφού είναι απαραίτητο για συσκευή που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Ενδέχεται να δούμε και Action Button.

Γενικά, η σειρά iPhone SE είναι το ξεστοκάρισμα της εταιρίας σε μέρη συσκευών. Μέχρι το προηγούμενο, είχαμε οθόνες και σχέδιο του iPhone 6,7 και 8, με ότι έχει μείνει από σώμα, πλαίσια, οθόνες, να μπαίνει στην οικονομική συσκευή της εταιρίας, με μικρές παραμετροποιήσεις. Τώρα περιμένουμε ένα iPhone SE 4, να έρθει με τον ίδιο σχεδιασμό από το iPhone 11 και μετά και με οθόνη OLED σαν αυτή που είχαμε στα iPhone 13. Η πάροχοι οθονών φαίνεται να έχουν λάβει κάποιες παραγγελίες για παραγωγή των παλαιότερων και οικονομικότερων panels, από τον περασμένο Αύγουστο.

Google Maps: Αλλάζει ο σχεδιασμός με νέα μπάρα

Το iPhone SE 3, είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2022, οπότε το φθηνό iPhone SE 4 ίσως έχει αυξημένη ζήτηση, λόγω του κοινού σχεδιασμού με τα πρόσφατα iPhones, αλλά με πολύ χαμηλότερη τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.