Skip to content

iPhone SE 4: Έρχεται με Face ID και αυτή θα είναι η τιμή του

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
iPhone SE 4 κάμερες τιμή

Σύμφωνα με τον γνωστό leakster του Χ, Revengus, το iPhone SE 4 θα έρθει με πολύ δυνατή τιμή. Οι πληροφορίες του αναφέρουν πως θα ξεκινάει από τα $429, όπως και ο προκάτοχός του. Αφήνει μια πιθανότητα για αύξηση τιμής κατά 10%, όμως οι προθέσεις της Apple είναι να το κρατήσει κάτω από τα $500.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε από το The Information, μια έκθεση που αναφέρει πως η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το ανασχεδιασμένο iPhone SE 4, την άνοιξη του 2025. Οι πληροφορίες αναφέρουν, όπως είναι λογικό, πως θα είναι το φθηνότερο iPhone της νέας σειράς τηλεφώνων της Apple. Ο σχεδιασμός θα είναι παρόμοιος με αυτόν του iPhone 14, που σημαίνει πως το Touch ID φεύγει και την θέση του παίρνει το Face ID, με τo γνωστό notch στην οθόνη.

Παράλληλα, το iPhone SE 4 θα έρθει με OLED οθόνη, αντί για LCD των προκατόχων του και το μέγεθος οθόνης θα πάει από τις 4.7 ίντσες στις 6.1. Άλλες φήμες το θέλουν με USB-C, που είναι και το λογικό, αφού είναι απαραίτητο για συσκευή που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Ενδέχεται να δούμε και Action Button.

https://twitter.com/Revegnus1/status/1792101343890731324

Γενικά, η σειρά iPhone SE είναι το ξεστοκάρισμα της εταιρίας σε μέρη συσκευών. Μέχρι το προηγούμενο, είχαμε οθόνες και σχέδιο του iPhone 6,7 και 8, με ότι έχει μείνει από σώμα, πλαίσια, οθόνες, να μπαίνει στην οικονομική συσκευή της εταιρίας, με μικρές παραμετροποιήσεις. Τώρα περιμένουμε ένα iPhone SE 4, να έρθει με τον ίδιο σχεδιασμό από το iPhone 11 και μετά και με οθόνη OLED σαν αυτή που είχαμε στα iPhone 13. Η πάροχοι οθονών φαίνεται να έχουν λάβει κάποιες παραγγελίες για παραγωγή των παλαιότερων και οικονομικότερων panels, από τον περασμένο Αύγουστο.

Google Maps: Αλλάζει ο σχεδιασμός με νέα μπάρα

Το iPhone SE 3, είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2022, οπότε το φθηνό iPhone SE 4 ίσως έχει αυξημένη ζήτηση, λόγω του κοινού σχεδιασμού με τα πρόσφατα iPhones, αλλά με πολύ χαμηλότερη τιμή.

Πηγή: Revengus

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.