Η Huawei φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο, πρωτοποριακό tri-fold smartphone, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες. Αν και η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα κάτι, ο CEO της, Richard Yu, εθεάθη να χρησιμοποιεί μια τέτοια συσκευή, κάτι που τράβηξε την προσοχή πολλών.

Το συγκεκριμένο tri-fold μοντέλο διαθέτει δύο πτυχές στην οθόνη του λόγω των δύο μεντεσέδων, σε αντίθεση με τα περισσότερα foldable smartphones που έχουν έναν μεντεσέ, όπως το Huawei Mate X5, το vivo X Fold 3 Pro και το Samsung Galaxy Z Fold 6.

Huawei tri-fold

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Digital Chat Station, η συσκευή αυτή φέρει αρκετές ομοιότητες με ένα πρωτότυπο που είχε δει στο παρελθόν, με την οθόνη να αναμένεται να φτάνει τις 10 ίντσες και τον επεξεργαστή να ανήκει στη σειρά Kirin 9.

Οι πληροφορίες λένε ότι το tri-fold της Huawei ενδέχεται να κυκλοφορήσει πριν από τα Mate 70, που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην Κίνα κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Αν και υπήρχαν φήμες για κυκλοφορία του tri-fold μέχρι τον Ιούνιο, κάτι τέτοιο προφανώς δεν συνέβη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.