Το Samsung Galaxy Z Fold 6 είναι η πιο προηγμένη αναδιπλούμενη συσκευή της εταιρείας μέχρι σήμερα. Ωστόσο, σε ένα νέο τεστ αντοχής από τον γνωστό YouTuber, Zach του καναλιού JerryRigEverything, αποκαλύφθηκαν μερικά ανησυχητικά θέματα.

Ο Zach, γνωστός για τα εξαντλητικά τεστ του, έβαλε τον Fold 6 σε μια σειρά βασανιστικών δοκιμών. Αυτές περιλάμβαναν φωτιά στην οθόνη, σκόνη στις αρθρώσεις και εκτεταμένες γρατσουνιές και λυγίσματα. Αν και το Fold 6 άντεξε και τα πήγε γενικά καλά, δύο σημεία προκάλεσαν ανησυχία.

Πρώτον, το τεστ σκόνης. Το Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει λάβει πιστοποίηση IP48, που σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς προστατευμένο από τη σκόνη, αλλά μπορεί να τα βγάλει πέρα έως ένα σημείο. Στο τεστ, η σκόνη πέρασε στην άρθρωση του τηλεφώνου, δημιουργώντας ανησυχητικούς θορύβους. Αυτό είναι χειρότερο από την προηγούμενη γενιά, κάτι που δεν περιμέναμε.

Το πιο ανησυχητικό όμως ήταν ένα περιστατικό φωτιάς. Κατά τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης, το τηλέφωνο άρχισε να βγάζει καπνούς και πήρε φωτιά, όχι από την μπαταρία, αλλά από μια καλωδιοταινία που καταστράφηκε. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε προηγούμενες γενιές και δημιουργεί ερωτήματα για την ποιότητα κατασκευής του νέου αναδιπλούμενου της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Ίσως αυτοί να είναι μερικοί από τους λόγους που η Samsung προσφέρει το νέο πρόγραμμα “Galaxy Z Assurance”, που περιλαμβάνει μία δωρεάν αντικατάσταση προστατευτικού οθόνης και εκπτώσεις σε επισκευές για δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.